Om 7 dagar bor jag i Stockholm igen

Känns faktiskt helt overkligt. Men allt börjar falla på palts med packning och annat. Känns konstigt att jag också (om jag klarar tentan) är socionom inom en snar framtid.

Ett till inlägg om Örebro innan jag flyttade hit, jag misstänker att den här så kallade ”sovplatsen” kan ha varit hemma hos Niklas, men jag är inte säker:

2009-07-30 00:06:47

Jösses. Är ju aldrig hemma! Igår skulle jag åka hem efter jobbet. Men en jobbarkompis drog ihop ett litet häng hemma hos sig så jag hamnade där. Sen har jag sånt tur att jag har sovplats väldigt nära den här jobbarkompisen så jag vart kvar i dom trakterna tills jag skulle jobba idag. Men nu är jag hemma. Fast jag hade gärna gått ut om jag va frisk och pigg.

Jag håller på att kolla efter lägenhet i Örebro nu. Inte så lätt faktiskt. Jag vet ju inte hur jag vill bo. Och jag vill ju ha så billigt som möjligt. Gärna så jag kan ha hund också. Det löser sig säkert.

Nu har jag semester tills på tisdag nästa vecka. Eller säger man tills på måndag. Jag börjar i alla fall jobba på tisdagen. Ska åka till Jönköping på fredag och sen blir det Göteborg på lördag. Ska se U2 =D. Och vet ni vad, jag tror faktiskt jag fyller år på söndag!! Känns inte som det. Har inte tänkt på det alls eftersom U2 konserten ligger precis där så har det varit det man har tänkt på.

Ska lägga mig i soffan nu och bara ta de lugnt. Trotts att jag känner lite hur det kryper i kroppen. Godnatt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s